Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


Kedves Vendégem!


Elérkezett az újév, amikor sokan fogadalmakat tesznek, hogy miként fognak élni az új esztendőben, s milyen célokat akarnak elérni. Spirituális szempontból a fogadalom tétel csak ritkán ajánlott, de szándékokat, célokat kitűzhetünk.S mi más is lehetne a szellemi úton járók legfontosabb célja, mint hogy elérjék azt a szellemi szintet, ahonnan valaha eltávoztunk, azaz a halhatatlanságot, az örök életet.
Az új év hajnalán ismét elhatározhatjuk, hogy ebben az évben is igyekszünk úgy élni, hogy ezt elnyerjük. A különböző megvilágosodási utak látszólag más-más módszereket javasolnak ehhez, ám, ha mélyebben tanulmányozzuk ezeket, rájövünk, hogy tartalmuk ugyanaz. Minden valódi, szellemi úton saját alsóbb énünket kell isteni énünknek legyőznie, ezért a szabályok közel azonosak.
Az alábbiakban az európai felfogásnak megfelelő szellemi tanítást idézek, amely egyértelmű választ ad a "hogyan?" kérdésre.


Szabó Judit
Honlapomon minden hónapban legalább egyszer megjelenik egy új írás, de nem mindig az Aktuális menüpontban. Legújabb írásaimról itt tájékozódhat:

Legfrissebb híreim
A HONLAP TARTALMA
Köszöntő A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Könyveim
Aktuális 2012 - A globális spirituális átalakulás Tanfolyamok, előadások
Spirituális világnézet A medialitás Ajánlás: Braco
A legismertebb ezoterikus irányzatok Az ember testei Válogatás írásaimból
A tanítvány útja A kegyelem A lélek szárnyai
Prófécia