Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja





Kedves Vendégem!

Jócskán elmúlt már az a dátum – 2012. december 21. – amitől sokan nagy változásokat reméltek a földi síkon. Az ő nagy csalódásukra, a fizikai világban élő ember számára látható változás nem történt sem aznap, sem később. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a valóság szellemi világában ne történtek volna jelentős események. Úgy érzem, e téma továbbra is aktuális, ezért is foglalom össze az ide kapcsolódó írásaimat, amelyeket az elmúlt években az „Aktuális”-ban tettem közzé.
Ahogy előadásaimban és könyveimben mindig hangsúlyoztam: nem tudhatjuk sem a napot, sem az órát, amikor ez megtörténik – ahogyan ezt az evangélium is mondja. Így tehát, még mindig tart az utolsó korszak és a szétválasztás folyamata.

E menüpontban három témakörbe osztottam be az írásokat, amiből az első alapvetően médiumi úton érkezett üzeneteket tartalmaz.
Mint azt már az elmúlt évek során többször említettem, a médiumi közlések közül e témában számomra a Névtelen Szellem, Eszter médium által adott tanításai a leghitelesebbek és a legmagasabb szellemiségűek. Elsősorban ezért idézem őt, másodsorban pedig azért, mert amit kb. 70 évvel ezelőtt a mai korról megmondott, az mind, a megadott sorrendben bekövetkezett. Az ő tanításai rendkívül mélyek, koncentráltak, ezért nem tartoznak a könnyű olvasmányok közé, de aki rászánja az időt és az energiát, az hatalmas kincsekhez jut általa.
A második csoportban azokat az – általam jelentőnek ítélt – próféciákat mutatom be, amelyek nem titkolják a korunkban meglévő nehézségeket, de egyöntetűen szép jövővel biztatnak. Ide sorolom még Jeruzsálemi János próféciáját, amely a „Prófécia” menüpontban olvasható.
A harmadik csoportba a maja naptár előrejelzései kerültek, s itt elsősorban dr. Johann Calleman – maja naptár szakértő – cikkeit lehet olvasni, amelyek még most is elgondolkodtatóak.

Mindezeket gondolat ébresztőül szántam, hogy az Olvasó kiegészíthesse saját meglátásaival és tapasztalataival.
Szabó Judit






Tanítások, szellemi üzenetek Próféciák A maja naptár előrejelzései
A Névtelen Szellem üzenete Sibylle Weiss próféciái Az egységhullám kezdete
Noé bárkája Indián próféciák A japán földrengés és a maja naptár
"Az istenek eltávoztak" Mária üzenete A maja naptár záró dátuma
A szellem vizsgája Ivica próféciái Gondolatok a maja naptárról
A forgószél közepén A lélek távozása
Az aranykor alapja Mikor jön el a világvége?
Velünk a Fény!






A HONLAP TARTALMA
Köszöntő A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Könyveim
Aktuális 2012 - A globális spirituális átalakulás Programjaim
Spirituális világnézet A medialitás Ajánlás: Braco
A legismertebb ezoterikus irányzatok Az ember testei Válogatás írásaimból
A tanítvány útja A kegyelem A lélek szárnyai
Prófécia