Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
Általános tudnivalók a tanfolyamokról


Mint a nyitó oldalon említettem, kisebb csoportokban (8-12 fő) tartok foglalkozásokat, elsősorban a könyveim témáiról, másodsorban fontos és kevésbé ismert szellemi tanításokról. A foglalkozásokon az elméleti rész mellett meditációkkal (pontosabban: vezetett imaginációkkal) segítjük elő az adott téma jobb megismerését és átélését.
Mivel az összeszedettséget a spirituális munka egyik alapvető tényezőjének tartom, minden tanfolyamra előre kell bejelentkezni, és ajánlott elolvasni a témával kapcsolatos könyvet. Ez utóbbi célja, hogy a foglalkozáson minél több időnk jusson a gyakorlatra és felmerülő kérdések megválaszolására.
Igyekszem a tanfolyam egész idejére a hétköznapinál jóval magasabb rezgésszintet biztosítani, amit természetesen csak a csoporttal együtt lehet megvalósítani. Ezért minden foglalkozás elején és végén van egy bevezető/záró meditáció. Ennek célja, hogy a résztvevők lelkileg is megérkezzenek, felkészüljenek a szellemi munkára, és összehangolódjon a csoport. A csoportfoglalkozásokhoz nélkülözhetetlen a résztvevők szellemi mestereinek jelenléte, ezért a bevezető meditációban meghívjuk őket, és kérjük az ő vezetésüket, támogatásukat egész napra.
A megfelelő energia elérése és fenntartása érdekében a tanfolyam ideje alatt szünetben sem lehet dohányozni és mobilozni - ami a spirituális embereknek nem szokott gondot okozni.
A tanfolyamokat mindig úgy építem fel, hogy az ott tanultakat mindenki tudja majd egyedül is használni otthon meditációban, vagy éppen a hétköznapi gyakorlatban. Ezzel is azt a célom, hogy a spirituális ismeretek és törvények átjárják mindennapjainkat és a fizikai valóságot.


Tanfolyamaim:
Gyógyító nap


Részletes tájékoztató →


A tanfolyam időpontja:

július 20.

A karma fölé emelkedni


Részletes tájékoztató →


A tanfolyam időpontja:

július 28.

Állatkommunikáció


Részletes tájékoztató →


A tanfolyam kezdési időpontja:

augusztus 17.

Médiumi képességek megismerése és fejlesztése


Részletes tájékoztató →


A tanfolyam kezdési időpontja:

szeptember 22.

Tudatos együttműködés a sorssal


Részletes tájékoztató →


A tanfolyam kezdési időpontja:

szeptember 28.

A tanfolyamokra jelentkezni lehet

a sophia@luna.hu e-mail címen

A HONLAP TARTALMA
Köszöntő A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Könyveim
Aktuális 2012 - A globális spirituális átalakulás Tanfolyamok, előadások
Spirituális világnézet A medialitás Ajánlás: Braco
A legismertebb ezoterikus irányzatok Az ember testei Válogatás írásaimból
A tanítvány útja A kegyelem A lélek szárnyai
Prófécia