Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapjaÁltalános tudnivalók a foglalkozásokról


Mint a nyitó oldalon említettem, kiscsoportos (6-8 fő) foglalkozásokat tartok, elsősorban a spirituális fejlődés témáiról.
Igyekszem a tanfolyam egész idejére a hétköznapinál jóval magasabb rezgésszintet biztosítani, amit természetesen csak a csoporttal együtt lehet megvalósítani. Ezért minden foglalkozás elején és végén van egy bevezető/záró meditáció. Ennek célja, hogy a résztvevők lelkileg is megérkezzenek, felkészüljenek a szellemi munkára, és összehangolódjon a csoport. A csoportfoglalkozásokhoz nélkülözhetetlen a résztvevők szellemi mestereinek jelenléte, ezért a bevezető meditációban meghívjuk őket, és kérjük az ő vezetésüket, támogatásukat egész napra.
A megfelelő energiaszint és -minőség elérése és fenntartása érdekében a program ideje alatt szünetben sem lehet dohányozni és mobil telefont használni - de ez spirituális embereknek nem szokott gondot okozni.
A foglalkozásokat mindig úgy építem fel, hogy az ott elhangzottakat mindenki tudja majd egyedül is használni otthon meditációban, vagy éppen a hétköznapi gyakorlatban. Ezzel is azt a célom, hogy a spirituális ismeretek és törvények átjárják mindennapjainkat és a fizikai valóságot.

Tájékoztatás: Programjaim nem tartoznak a felnőttképzés keretébe (nincs szintfelmérés, vizsgáztatás, sb.) ezért - az előírás szerint - az elvégzést tanúsító oklevelet (bizonyítványt) sem adnak. Számlát ennek megfelelő tevékenységről adok.
Az egész napos, kis csoportos foglalkozások előadás és meditációs (saját élmény) jellegűek, ahol lehetőség nyílik minden témakör beható megismerésére és részletes megbeszélésére.


Programjaim:
Tudatos együttműködés a sorssal - május 5.


Részletes tájékoztató →
Kapcsolat a belső vezetővel - május 19.


Részletes tájékoztató →
A programokra jelentkezni lehet

a sophia@luna.hu e-mail címen

A HONLAP TARTALMA
Köszöntő A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Könyveim
Aktuális 2012 - A globális spirituális átalakulás Programjaim
Spirituális világnézet A medialitás Ajánlás: Braco
A legismertebb ezoterikus irányzatok Az ember testei Válogatás írásaimból
A tanítvány útja A kegyelem A lélek szárnyai
Prófécia