Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


Kedves Vendégem!

A „Fény őrzőihez” menüpontot azok számára írom, akik mélyebb összefüggéseket keresnek a mai világ jelenségei mögött. Ezeken az oldalakon olyan témákról szeretnék írni, amelyek a világunkban zajló, rendkívül jelentős szellemi átalakulással függnek össze.
Amit a „2012”-vel fémjelzett folyamatról tudok, azt könyveimben leírtam, s most is így gondolom. Mivel a maja naptár végpontja fizikai síkon nem hozta meg azt a változást, amit tömegek vártak tőle, az emberek nagy része – beleértve az ezoterikus gondolkodásúakat is – csalódottan elfordult a témától, mintha semmi nem történt volna az elmúlt 25 évben.

Ismereteim szerint a nagy átalakulás „váratlanul fog eljönni, amikor senki sem számít rá”. A mostani helyzet pontosan megfelel ennek: a várakozás megszűnt, az emberek visszatértek hétköznapi gondjaikhoz. Nagyon kevesen tudják, várják azt, aminek be kell következnie: a világok szétválását. Fontos, hogy azok, akik „ébren maradtak”, továbbra is őrizzék a fényt, s mindannak az emlékét, ami az elmúlt kétszáz évben az emberrel történt.
A tanítások sokszor hangsúlyozzák, hogy nem is sejtjük, milyen hatalmas átalakulás idején élünk, s milyen jelentős tapasztalatokat gyűjtünk most. Nem pár évtizedre, hanem az örök életre.

A Fény őrzőit írásaimmal arra szeretném buzdítani, hogy tudatosságukat, éberségüket minden pillanatban tartsák fenn, a fényt, az örök élet isteni szikráját őrizzék, s szítsák a lelkükben akkor is, ha odakinn a legnagyobb sötétség tombol. A változások világában semmi nem tart örökké – sem a sötétség, sem a szenvedés. Ígéretet kaptunk, hogy ez a Föld megtisztul, újjáalakul, s a tiszta lelkűeké lesz. Az időpontot egyedül a Teremtő tudja, ezért nekünk nincs más dolgunk, mint szellemünket, szívünket az Egy felé irányítani, ahonnan minden szeretet származik.Szabó JuditMentális környezettisztítás
Nyelvhasználat és szellemiség
Sorsdöntő napok
A kitűnni vágyás
Visszaélések az ezoterikus körökben
A Káli júga előnyei
Eksztázis
Életre kelt vágyképek
Külső hőség-belső béke
Az androgün lét
"Vezeklő" és pihenő életek
A gondolat uralása
Az informatika hatása az ezoterikus gondolkodásra
Az idő közel van...
Az aranykor emlékezete
A hiteles forrásA HONLAP TARTALMA
Nyitóoldal A legismertebb ezoterikus irányzatok Könyveim
Köszöntő A tanítvány útja Tanfolyamok, előadások
Honlaptérkép /részletes tartalom/ A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Ajánlás
Spirituális világnézet A kegyelem Aktuális
Prófécia