Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja

2. kiadás

A tér megtisztítása, felszentelése és erőhelyek létrehozása

 

A könyv a tértisztítás ősi tudományát mutatja be. Ez a kissé feledésbe merült eljárás mindig fontos szerepet töltött be a spirituális hagyományokban. A tér megtisztítása és rezgéseinek emelése ma is alapvetően befolyásolja lelki-szellemi egészségünket, emberi kapcsolatainkat és szellemi tevékenységeinket.
A szerző által kidolgozott és régóta alkalmazott eljárások lehetővé teszik életterünk energia szintjének emelését, a zavaró hatások eltávolítását, és a kellemetlen energiaminták feloldását. A könyv segítségével az Olvasó megtanulhatja érzékelni a különböző terekben lévő energiákat, és feltölteni otthonát pozitív, lélekemelő energiákkal.

 

Tartalom

I. A megszentelt tér
1. A szent tér fogalma
2. Mi a célja a szent terek létrehozásának?

II. A tér megtisztítása és felszentelése
1. A tér minőségének meghatározása   |   1.1 Az energiaminták
2. A tértisztítás   |   2.1. A tisztánérzés   |   2.2 Előkészületek a tér megtisztításához   |   2.3 Tértisztítás szellemi energiákkal   |   2.4. Tisztító hangok   |   2.5. Speciális terek megtisztítása   |   2.6. Egyéb tudnivalók a tértisztításról   |   2. 7. A tértisztítás különleges esetei
3. A költözés és az új lakás   |   3.1. A lakásszentelő
4. A tiszta rezgések fenntartása
5. Kiegészítő tisztító eljárások   |   5.1. Tisztítás a négy elemmel   |   5.2. A használt tárgyak
6. A Föld tisztítása

III. Erőhelyek
1. Az erőhelyekről általában   |   2. Erőhely az otthonunkban

 

Részlet a könyvből:

"5.1. Tisztítás az elemekkel
Vannak olyan tisztító eljárások, amelyek a négy alapelemhez – tűz, víz, levegő, föld – kapcsolódnak, így bizonyos esetekben nagy segítséget nyújtanak.

Tisztítás tűzzel

A négy elem közül a tűz az egyetlen, amely úgy képes megtisztítani mindent, hogy ő maga közben tiszta marad. Az imaginációnál használt tisztítótűzről már volt szó, most a kisebb, fizikai tüzek kerülnek sorra.
Zárt térben tűzzel való tisztításra gyertyát és mécsest használhatunk biztonságosan. A tűz energiáját elsősorban olyan helyen érdemes alkalmazni, ahol veszekedés vagy erős feszültségek voltak a térben. Ezen kívül nagyon hatásos olyankor is, ha beteg* van a háznál, és a levegő érezhetően sűrűbb lesz. Az imagináció megkezdése előtt gyújtsunk gyertyát, és tegyük arra a helyre, ahol a veszekedés történt, vagy a beteg ágya közelébe. Végezzük el a tértisztító imaginációt, és szükség esetén gyertyával a kezünkben járjunk körbe a szobában, vagy végezzünk tisztító mozdulatokat az adott helyen. Ahogy finom érzékelésünk fejlődik, úgy fogjuk tudni, hogy mikor elég a gyertya égetésből. A tértisztítás után szellőztessünk.
A tüzet felhasználhatjuk finom testeink tisztítására is. Ehhez elég, ha egy jó nagy tábortűz mellé telepedünk, és nézzük a lángokat. A hétköznapokban a szauna közvetíti a tűz tisztító erejét. Tapasztalataim szerint az infra szauna még jobban megtisztítja testünket-lelkünket, mint a hagyományos, és nem terheli meg annyira a szívet sem.
Végül pedig ne feledjük, hogy a napfénynél hatásosabb tértisztító és feltöltő elem aligha létezik. Ezért szerencsések azok a lakások/házak, amelyek sok napfényt kapnak, hiszen amellett, hogy az éltető fény folyamatosan átjárja őket, a legtermészetesebb tűzenergia tisztítja is őket."

A könyv ára: 2.650 Ft
Internetes megrendelésnél: 2.000 Ft

 

«« Vissza a Könyveim tartalomhoz! ««

 


A könyvek megrendelése

A könyvek postán, utánvétellel megrendelhetők:

sophia@luna.hu e-mail címen


Tájékoztatás kereskedőknek


A HONLAP TARTALMA
Nyitóoldal A legismertebb ezoterikus irányzatok Könyveim
Köszöntő A tanítvány útja Tanfolyamok, előadások
Honlaptérkép /részletes tartalom/ A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Ajánlás:Braco
Spirituális világnézet A kegyelem Aktuális
Prófécia Az ember testei