Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja

Égi mesterek üzenetei a felemelkedésről

3. kiadás

E könyvben emelkedett égi mesterek új, könnyen érthető szempontból mutatják be a 2012-ig tartó nagy spirituális átalakulás kozmikus okát, folyamatát és lehetséges kimenetelét. Részletesen leírják azt a szétválasztási folyamatot, amely már javában zajlik, és a Föld új állapotát, amely a felemelkedett lelkekre vár. Világos magyarázatokat adnak a párhuzamos dimenziókra, az idő és a tudat kapcsolatára, és a finomanyagi test kialakulására. A fejlődni vágyókat konkrét gyakorlati tanácsokkal látják el a hétköznapokban felmerülő lelki-szellemi próbák kiállásához. Lélekhez szóló tanításaik, szeretetteljes, tiszta szellemiségű üzeneteik reális képet adnak a felemelkedés globális folyamatáról és bátorságot, reményt sugároznak minden felfelé törekvő lélekbe.

Tartalom:

I. Mi történik most? – Az átalakulási folyamat bemutatása
A "Névtelen Szellem" üzenete a szétválasztási folyamatról
Ariel üzenete az átalakulásról
Kérdések és válaszok a szétválasztásról

II. Hol tart most a folyamat? - A jelenlegi helyzet és feladatok
Szellemi tanítások a szétválasztási folyamat mai állapotáról
Kérdések és válaszok a folyamat részleteiről
Amit magunkért tehetünk – Tanácsok a szellemi-lelki fejlődéshez
A lélekcsaládokról és a párkapcsolatokról
Általános kérdések

III. Mi várható? – Szellemi üzenetek a várható eseményekről
A "Névtelen Szellem" üzenetei
A Föld megújulása
A szférák bemutatása
Kérdések és válaszok a jövőről

 

Részletek a könyvből:

"A médiumi úton érkezett üzenetek szerint – amelyek az 1990-es évek elejétől kezdtek megszaporodni – a Föld és minden lakója egy erőteljes átalakulási folyamaton megy keresztül. Pontosabban kifejezve: lehetőséget kap egy erőteljes, intenzív spirituális fejlődésre. Ez a folyamat alapvetően szellemi, de természetesen kihat a lelki és fizikai síkra is. Az átalakulás célja, hogy a bolygó és lakói a poláris tudatú, sűrű anyagi létből felemelkedjenek a viszonylag egységesebb tudatú, félanyagi létbe. Ilyen hatalmas, az egész Földet érintő változás igen ritkán adatik meg mind a Föld, mind az emberiség életében. Ráadásul mindez rendkívül rövid idő alatt megy végbe: kevesebb, mint egy emberi generáció alatt. Ez pedig igen intenzív átalakulást követel meg minden egyedtől, aki itt van a Földön, és csatlakozni akar a felemelkedés folyamatához. Az átalakulás a tudatot tágítja, miközben a lélekből eltávolít minden olyat, ami lehúzhatná az alacsonyabb létsíkokra. A fizikai test pedig egyre finomabb, éteribb lesz, azaz veszít a sűrűségéből.
Ezt a tudati megemelkedést, lelki-testi átalakulást hívjuk egyszerűen felemelkedésnek, ami azért is különleges, mert szellemi felemelkedésre eddig is volt lehetősége az embernek, de többnyire csak egyedül, nem tömegesen. Másrészt igen ritkán fordul elő, hogy maga a Föld is emelkedettebb tudatállapotba kerül (hiszen ő is tudatos lény). Harmadrészt az ember eddig – előzetes szellemi emelkedés után – úgy juthatott be egy magasabb tudatszintű világba, ha előbb megszabadult a durva fizikai testétől, azaz, meg kellett halnia. A mai folyamatban minden jel arra utal, hogy most úgy emelkedhetünk fel, hogy megtartjuk testünket, aminek közben azonban a fent említett finomodási folyamaton kell átmennie, hogy alkalmazkodni tudjon a Föld új létállapotához – ami félanyagi.
A felemelkedési folyamat szellemileg megközelítve nagyjából azt jelenti, hogy a 2-3. csakra szintjén álló, poláris emberi tudatnak fel kell emelkednie a 4. csakra szintjére, hiszen a Föld is ide fog felemelkedni. Ez rendkívül nagy tudati lépés, amihez sok segítséget kapunk – de még így sem könnyű. Az ajándék azonban, ami az új állapotban vár bennünket, szellemi szempontból óriási: ha sikerül, nem kell többé durva anyagi testbe inkarnálódnunk, hiszen a 4. csakra tudati állapotától kezdve már nincsen kötelező földi testet öltés. Az inkarnálódás és a fejlődés természetesen tovább tart – hiszen ez még távol van a megvilágosodás állapotától – de összehasonlíthatatlanul könnyebb és szeretetteljesebb, mint a háromdimenziós, sűrű anyagi világban!"

"A földi világ nem vénült meg, csak a rajta testet öltött szellemek álltak meg a fejlődésükben. Ezért látszik minden úgy, mintha a fejlődésben megállt volna. ... Az élet megbénul, s csak az Úr szavára indul el ismét, hogy új irányban, új tudomány szerint haladjon azokkal a ... megtisztult szellemekkel, akik a Földdel együtt megelevenednek, és folytatják a szellemi életben megkezdett munkájukat a földi életben.
A Föld megújul, és csodálatos szép világ támad fel az elomló porok felett. Csodálatosan szép emberekkel, akik művészi képességeikkel még szebbé és jobbá varázsolják a földi életet. "

A könyv ára: 1.800 Ft
Internetes megrendelésnél: 1.400 Ft

 

«« Vissza a Könyveim tartalomhoz! ««

 


A könyvek megrendelése

A könyvek postán, utánvétellel megrendelhetők:

sophia@luna.hu e-mail címen


Tájékoztatás kereskedőknek


A HONLAP TARTALMA
Nyitóoldal A legismertebb ezoterikus irányzatok Könyveim
Köszöntő A tanítvány útja Tanfolyamok, előadások
Honlaptérkép /részletes tartalom/ A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Ajánlás:Braco
Spirituális világnézet A kegyelem Aktuális
Prófécia Az ember testei