Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


Kedves Vendégem!

Az előadásokhoz és a meditációkhoz vezető oldalon Avalokiteshvara/Kuan Yin képét láthatja. Azért választottam az ő képét, s ezen keresztül áldó jelenlétét az oldalhoz, mert a távol-keleti hagyományok összekapcsolják őt a hallással.

Avalokisteshvara az indiai szútrák szerint Amitábha buddha jobb szeméből kiáradó fénysugárból született. Ő lesz az eljövendő korszak maitreya buddhája. Kínában, Vietnámban és Japánban női alakban, Kuan Yin néven tisztelik. Mindkét fő alakjában az együttérzés bódhiszattvája. A Kuan Yin név jelentése: „aki észleli a világ hangját”. A legenda szerint, mielőtt Kuan Yin átlépte volna a megvilágosodás kapuját, meghallotta a világban szenvedő érző lények hangját, ami a szívéig hatolt. Ettől nem tudta véglegesen elhagyni a világot, és letette a bódhiszattva fogadalmat, mely szerint addig nem jut el a teljes megszabadulásig, amíg meg nem szabadult minden szenvedő lény.

Kuan Yin a hallás útján világosodott meg, s talán ez mutatja legjobban a hangokkal és a hallással való szoros kapcsolatát.

Az előadásokkal azoknak akarok kedveskedni, akik nem tudnak eljönni egy-egy ilyen találkozóra. A legkedveltebb témákból válogattam - remélem, hasznos és kellemes időtöltés lesz a meghallgatásuk!

Az oldalon található kis meditációk pedig – ha a megvilágosodáshoz nem is tudják – de egy emelkedettebb szellemi állapotba kívánják elvezetni a hallgatót.

Ehhez kívánok szép elmélyülést és lelki-szellemi emelkedést!


Szabó Judit


Kedves Vendégem!

Az előadásaim hanganyagaival súlyos visszaélés történt, ezért egyelőre nem hallgathatók meg. Mélységesen sajnálom, hogy ilyen előfordulhatott.

Szabó JuditFöldhöz kötés
Feltöltődés fénnyel
EllazulásA HONLAP TARTALMA
Nyitóoldal A legismertebb ezoterikus irányzatok Könyveim
Köszöntő A tanítvány útja Tanfolyamok, meditációk
Honlaptérkép /részletes tartalom/ A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Ajánlás
Spirituális világnézet 2012 - A globális spirituális átalakulás Meditációk
A kegyelem Út a belső békéhez Aktuális