Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja

2012. november 16-án Braco különleges vendégként volt hivatalos New Yorkba, az ENSZ Egyházi Központjának Tillman kápolnájába. A rendezvényen részt vettek az ENSZ képviselői, az ENSZ kormányokon kívüli szervezeteinek (NGO) és az ENSZ "Missziójának" küldöttei. A programot a Felvilágosodás és Átalakulás Tanácsa támogatta. A bemutatás során Denise Scotto, a Felvilágosodás és Átalakulás Tanácsa Végrehajtó Bizottságának tagja, és Deborah Moldow, az ENSZ Világbéke Társaságának képviselője elmondta a hallgatóságnak, hogy ki Braco, és miként járulhat hozzá a világ békemozgalmához.
Braco útja és tevékenysége, amely Horvátországban kezdődött, nemzetközileg is elterjedt 1985 óta. Bracot a Békeoszlop jelképpel tüntették ki, elismerésként azért az odaadásért, amellyel 17 éve segíti az embereket világszerte.
A Békeoszlopot az ENSZ Világbéke Társasága adományozza, és a béke legkimagaslóbb jelképeként ismerik el. Üzenete: "Legyen béke a Földön!" A Békeoszlopot más kimagasló személyiségek is elnyerték már korábban, úgy mint Teréz anya, a Dalai Láma és II. János Pál pápa.
Az eseményen az ENSZ közösségének sok tagja mellett több nevezetes vendég is részt vett, mint pl. Manhattan lelki vezetői, Horvátország nagykövete, akik részvételükkel tisztelték meg az eseményt. A rendezvény végeztével Bracot meghívták az ENSZ meditációs termébe, ahol Braco nézésében részesülhettek a meghívott vendégek.
A tervek szerint Braco a jövőben több ENSZ programban is részt vesz majd.
Vissza az "Ajánlás" oldalra