Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
A foglalkozáson szeretnék olyan, kevésbé ismert, ám mindenki által használható ömgyógyító módszert továbbadni, amellyel saját magunk oldhatjuk fel testi és lelki problémáinkat.
Az eljárás modern, az Érzelmi Felszabadítás Technikájának és az NLP módszerének sikeres ötvözete, amely néhány éve jelent meg Európában. Hatékonyan alkalmazható testi fájdalmak megszüntetésére, fóbiák, pánik betegség, traumák, korlátozó hiedelmek feloldására és új célok megvalósítására. Mivel saját érzelmeinket tisztítjuk, gondolati rendszerünket megújítjuk, így nem ütközünk karmikus gátakba, hiszen a kívánt gyógyulás érzelmeink és gondolataink megváltoztatásával következik be. A módszer elsajátításához nem szükséges semmilyen előismeret.
Az ögyógyítói nap első felében először szó lesz a betegségek olyan szellemi okairól, amiket a mai ezotéria nem ismer, de a betegségek megelőzésében és az egészség fenntartásában igen fontos szerepet játszanak. Ezután megismerjük a gyors ÉFT széles körben alkalmazható módszerét. A nap második felében pedig több, otthon is végezhető – sok éve bevált – gyógyító meditációt végzünk, amelynek hanganyagát a résztvevők megkapják.


A tanfolyam ára: 16.000 FtJelentkezés:
A sophiakukacluna.hu e-mail címen

Vissza a "Tanfolyamok" oldalra