Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
A foglalkozás célja, hogy olyan elméleti tanításokkal és gyakorlatokkal ismerkedjenek meg a résztvevők, amelyek rövid és hosszú távon elősegítik életük magasabb szintre emelését lelki-szellemi szempontok alapján. A hosszú távú eredmények eléréséhez – mint minden más területen – természetesen rendszeres gyakorlásra van szükség, amely már rövid idő elteltével is megmutatja jótékony hatását.
A foglalkozásra havi egy alkalommal kerül sor.

A kurzus tematikája:

1. Kapcsolat a szellemi vezetővel
Mindennapi életünk helyes megéléséhez elengedhetetlen az égi vezetéssel való együttműködés. Ennek egyik leghatékonyabb módja a szellemi vezetőnkkel való szoros kapcsolat. Ezen a napon a vele való összekapcsolódást ismerjük meg.
Elmélet: Ki a szellemi vezető? - Melyek a vele való kapcsolat alapkövetelményei? - Hogyan üzen nekünk? - Hogyan tudjuk az ő üzenetét megkülönböztetni elménk üzeneteitől?
Gyakorlat: Több gyakorlatot is végzünk ezen a napon, amelyek segítenek megismerni saját finom érzékelési módunkat, végül pedig összekapcsolódunk szellemi vezetőnkkel és értelmezzük az üzenetét.


2. Tértisztítás
Ezen a napon nemcsak a tértisztítás elméletével és gyakorlatával ismerkedünk meg, hanem a tisztító és rezgésemelő hangok hatásait is. Megismerkedünk a tibeti tálakkal, a terápiás hangvillákkal és a gongokkal. Mindezeket ki is próbáljuk a gyakorlatban.
Elmélet: Tértisztítás, tisztító hangok
Gyakorlat: Hangok használata tér- és auratisztításra.


3. Öngyógyítás
Ezen a foglalkozáson olyan módszereket ismertetek, amelyek nemcsak testi egészségünk fenntartásában segíthetnek, hanem azokban a nehéz élethelyzetekben is, amikor lelki egyensúlyunk erősen felborul.
Elmélet: Megtanuljuk a „gyors eft” módszerét, amely igen kiváló rendkívül sok probléma megoldásához.
Gyakorlat: Öngyógyító meditációkat is végzünk, amelynek hangfelvételét a tanfolyam után a résztvevők megkaphatják.


4. A szeretet tudatos megélése a hétköznapokban
Ezen a napon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy milyen megnyilvánulásai vannak a szeretetnek (pl. hála, megbocsájtás, türelem, önzetlenség stb.), hogyan tudjuk ezeket kifejleszteni magunkban, s ezek közül melyek azok a tulajdonságok, amelyek rendkívül meggyorsítják szellemi fejlődésünket.


5. A karma fölé emelkedni
A szellemi hagyományok tanításai arról, hogy hogyan juthatunk ki leggyorsabban a karma világából, meglehetősen egybecsengőek, bár nem elég széles körben ismertek.
Ezen a foglalkozáson ezekkel a tanításokkal ismerkedünk meg közelebbről. Amiről részletesen szó lesz:
- A keleti tanítások karma és megszabadulás fogalma
- A keresztény megváltás és a karma összefüggései
- A kegyelmi erőkkel való összekapcsolódás lehetőségei
- A szamszárából kivezető tanítások megélése a mindennapi életben
- Mivel emelhetjük rezgésszintünket?


6. Spirituális megújulás
Ezen a napon olyan gyakorlatokat végzünk, amelyeket bármikor használhatunk, akár egy nehéz helyezet megoldására, akár spirituális szintünk emelésére.
Az első gyakorlat tanácsadó jellegű, amelyben saját magunknak adhatunk tanácsot nyolc, különböző nézőpont alapján.
A második gyakorlattal emberi kapcsolatainkat gyógyíthatjuk spirituális szinten.
A harmadik gyakorlat abban segít, hogy egy nehéz helyzetben, környezetben, hogyan tudjuk tudatosságunkat rövid idő alatt megemelni.
A negyedik gyakorlat segítségével pedig spirituális erőkkel töltekezünk fel.

A tanfolyam ára: 20.000 Ft/alkalom, amelyet mindig csak alkalmanként kell fizetni.Jelentkezés:

a sophia@luna.hu e-mail címen

Vissza a "Programjaim" oldalra