Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


Az egy napos foglalkozás célja, hogy megismerjük és gyakoroljuk a belső vezetőnkkel, mesterünkkel való kommunikációt . Első lépésben felelevenítjük az elméletet: ki a szellemi vezető, milyen spirituális törvények vonatkoznak a vele való kapcsolatra, hogyan kell megfogalmaznunk kérdéseinket, hogyan kell felkészülnünk a vele való találkozásra. Az elméletet ráhangoló meditációk követik, amelyek segítenek felismerni, hogy melyik belső érzékelési csatornánk a legerősebb – hiszen valószínűleg ezen keresztül fogjuk megkapni mesterünk válaszait.
Ezután fokozatosan ismerjük meg a szellemi vezetővel való találkozást, és azt, hogy hogyan érzékelhetjük a legfinomabb megnyilvánulásait is.
A nap hátralévő részében konkrét kérdést teszünk fel belső vezetőnknek, és megtanuljuk értékelni a kapott választ. Szó lesz arról is, hogy mi a teendő, ha úgy érezzük nem jött válasz, vagy ha mesterünk helyett az egónk szólalt meg.

A foglalkozás hatékony szellemi módszert kíván nyújtani a belső vezetővel való kapcsolathoz. Mivel ez a kapcsolat csak hosszú távon bontakozik ki, és szilárdul meg, ezért fontos, hogy a foglalkozásokon elsajátított gyakorlatokat a résztvevők rendszeresen végezzék otthon is.


A tanfolyam ára: 15.000 FtJelentkezés:

a sophia@luna.hu e-mail címen

Vissza a "Programjaim" oldalra