Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


Az egy napos tanfolyam célja, hogy megtanuljunk kommunikálni belső vezetőnkkel, mesterünkkel. A foglalkozás elején felelevenítjük az elméletet: ki a szellemi vezető, milyen spirituális törvények vonatkoznak a vele való kapcsolatra, hogyan kell megfogalmaznunk kérdéseinket, hogyan kell felkészülnünk a vele való találkozásra. Az elméletet ráhangoló meditációk követik, amelyek segítenek felismerni, hogy melyik belső érzékelési csatornánk a legerősebb – hiszen valószínűleg ezen keresztül fogjuk megkapni mesterünk válaszait.
Ezután fokozatosan tanuljuk meg a szellemi vezetővel való találkozást, és azt, hogy hogyan tudjuk érzékelni a legfinomabb megnyilvánulásait is.
A nap hátralévő részében konkrét kérdést teszünk fel belső vezetőnknek, és megtanuljuk értékelni a kapott választ. Szó lesz arról is, hogy mi a teendő, ha úgy érezzük nem jött válasz, vagy ha mesterünk helyett az egónk szólalt meg.

A tanfolyam hatékony szellemi módszert kíván nyújtani a belső vezetővel való kapcsolathoz. Mivel ez a kapcsolat csak hosszú távon bontakozik ki, és szilárdul meg, ezért fontos, hogy a foglalkozásokon elsajátított gyakorlatokat a résztvevők rendszeresen végezzék otthon is.


A tanfolyam ára: 22.000 FtJelentkezés:

a sophialuna111.@gmail.com e-mail címen

Vissza a "Tanfolyamok" oldalra