Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
A tanfolyamon szeretnék olyan, kevésbé ismert, ám mindenki által használható gyógyítói módszert továbbadni, amellyel saját magunk oldhatjuk fel testi és lelki problémáinkat.
Az eljárás modern, az Érzelmi Felszabadítás Technikájának és az NLP módszerének sikeres ötvözete, amely néhány éve jelent meg Európában. Hatékonyan alkalmazható testi fájdalmak megszüntetésére, fóbiák, pánik betegség, traumák, korlátozó hiedelmek feloldására és új célok megvalósítására. Mivel saját érzelmeinket tisztítjuk, gondolati rendszerünket megújítjuk, így nem ütközünk karmikus gátakba, hiszen a kívánt gyógyulás érzelmeink és gondolataink megváltoztatásával következik be.
A gyógyítói nap első felében megismerjük és megtanuljuk ezt a széles körben alkalmazható módszert, a második felében pedig egy Magyarországon ismeretlen szellemi gyógyítást mutatok be, amellyel minden résztvevőt – természetesen kívánság szerint – végigkezelek.
Ez az érintés nélküli gyógyítási mód alapvetően a gerinc problémáira vonatkozik – nyakfájástól kezdve a sérvig–, de mivel magas spirituális energiát használunk hozzá, más betegségekre is jó hatással lehet, és mindenek előtt – ha csak átmenetileg is – egy magasabb tudatossági szintre emel fel, ahol a gyógyulás spontán bekövetkezhet.
A nap folyamán több, otthon is végezhető – sok éve bevált – gyógyító meditációt végzünk, amelynek hanganyagát a résztvevők megkapják.


A tanfolyam ára: 12.000 FtA tanfolyam időpontja: július 20. és augusztus 11.Jelentkezés:
A sophiakukacluna.hu e-mail címen

Vissza a "Tanfolyamok" oldalra