Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja

Személyes találkozás Bracoval
Általános tudnivalók

Bár az interneten keresztül történő élő adások mindenkinek lehetővé teszik, hogy kényelmesen, otthon fogadja be azt a csodálatos erőt, amit Braco közvetít a szemén keresztül, - a vele való személyes találkozás ettől sokkal többet ad. Ennek egyik oka, hogy a csoportos erő-befogadás jóval hatékonyabb, mint az egyenkénti, a másik oka pedig, hogy a rendezvényeken részesülhetünk abból a közegből, amit Braco megteremtett maga körül az emberek szolgálatára. A rendezvényeket nagyon kellemes, szeretetteljes légkör veszi körül, ahol az ember sokáig meg tudja tartani azt a belső állapotot, amibe Braco segítségével került.
Braco és mestere, Ivica születésnapján emberek ezrei látogatnak el hozzá, hogy felköszöntsék, s köszönetet mondjanak a segítségéért. Ezeken a napokon Braco mindenkit megvendégel, s nézéssel viszonozza a jó kívánságokat - amely feledhetetlen emlék lesz mindazoknak, akik egyszer is részt vettek rajta.


Braco hangja

A személyes találkozáshoz tartozik még Braco hangjának meghallagatása is zágrábi központjában. Segítség nyújtásának ez a legfinomabb, legmegfoghatatlanabb módja, hiszen itt csak a hangját hallgatjuk meg felvételről, ő maga nincs jelen. Ennek következtében kevesen veszik igénybe ezt a lehetőséget, hiszen azt mondják: ezt otthon, dvd-ről is meg tudom hallgatni! Több éves tapasztalat alapján mondhatom, hogy összehasonlíthatatlan az otthoni hallgatás és a zágrábi központban való meghallgatás közötti különbség! Zágrábi munkatársai pedig csak ennyit mondanak erről: "A legngyobb gyógyulások Braco hangjára történnek - de sajnos, ezt nem hiszik el az emberek." Sokan vannak már, akik meggyőződtek erről, s remélhetően még többen lesznek.
Bracoval személyesen egyrészt a rendezvényein lehet talákozni, amelyek helyszínei és időpontjai a honlapján olvashtóak:

www.braco.me/en/events/category/upcoming


másrészt el lehet menni zágrábi központjába is, ahol egész héten - a rendezvények kivételével - a látogatók rendelkezésére áll. Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken személyesen van jelen, szombaton pedig a hangját lehet meghallgatni. A részletes tudnivalók itt találhatók meg:

www.braco.me/en/contact-usUtazás Braco rendezvényre Budapestről

Budapestről 2008 óta busszal lehet elutazni Bécsbe, a legközelebbi Braco rendezvény helyszínére. A következő személyes találkozó Bracoval Bécsben:

2015. november 1.


Vissza az "Ajánlás" oldalra