Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


A tanfolyam célja, hogy mély önismereti munkával mindenki kideríthesse, mi az a tevékenység (vagy tevékenységek), ami az ő hivatása. A hivatás és foglalkozás között nagy különbség van, ezért a 2 nap alatt elsősorban spirituális oldalról közelítjük meg a témát.
Felderítjük értékrendszerünket, céljainkat, megvizsgáljuk a megvalósítás gyakorlati lehetőségeit, s a belső akadályokat is. Ezen dolgozva a 2. nap végére mindenki meg tudja fogalmazni hivatását, s konkrét, gyakorlati "forgatókönyvvel" indul el azt megvalósítani.
A tanfolyam több élethelyzetben is segítséget nyújthat: annak, akinek van munkája, de azt nem érzi hivatásának, annak, akinek jelenleg nincs munkája, és az "igazit" szeretné megtalálni, valamint annak is, aki már nyugdíjba ment, de sok tetterőt érez magában, és értékessé szeretné tenni mindennapjait.

Egyéb tudnivalók:
A tanfolyam lelkileg erősen megdolgoztatja a résztvevőket, ezért utána idő kell majd, hogy mindent fel tudjanak dolgozni. Mivel azonban az öröm "mentén" munkálkodunk, nem pedig a régi fájdalmak mentén, a feldolgozást öröm és új perspektívák megszületése kíséri.
Az intenzív lelki munka miatt a tanfolyamra nem jöhet olyan, aki pszichiátriai kezelés alatt áll vagy állt, illetve aki jelenleg pánikbetegségben, súlyos szorongásban vagy egyéb pszichés betegségben szenved.
A kétnapos tanfolyam ára: 24.000 Ft


Jelentkezés:

a sophia@luna.hu e-mail címen

Vissza a "Tanfolyamok" oldalra