Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja


Kedves Vendégem!

Jó ideje tudjuk már, hogy ebben az évben nagy átalakulás várható, amire az asztrológusok erősen felhívták a figyelmet. A tavaszi vírushelyzet átmenetileg megriasztotta az embereket, de az azóta eltelt időt tekintve – a fizikai síkon – nem látható olyan pozitív változás, aminek megtételére az asztrológiai konstelláció erősen utal. Most ősszel, sokan azt gondolják erről – hasonlóan 2012-höz – hogy „Nem is történt semmi, nem volt igaz, amit előre jeleztek!”
A földi, anyagi ember csak a saját tudati szintjén képes gondolkodni és érzékelni. A szellemi átalakulások nem ezen a tudatszinten mennek végbe, ezért a földi ember ezt legtöbbször észre sem veszi. Úgy tűnik, most is ez történik. A szellemi tanításokból tudjuk, hogy minden, ami a fizikai síkon lezajlik, az már előbb a magasabb síkokon létezett. Jelen helyzetünk is erre utal : az a nagy átalakulás, amit a bolygók már egy ideje jeleznek, előbb a láthatatlan világban megy végbe. Jó esetben ez azt jelenti, hogy a szellemi beállítottságú emberek lelki-szellemi szintjén történnek ilyen változások (s ez nem látható), miközben a Föld szellemi szféráiban végbemegy a nagy átalakulás. Rosszabb esetben ez nem történik meg az emberek belső világában, s ekkor az átalakító erők a fizikai síkon jelennek meg erőteljesen. Hogy mennyi idő elteltével, azt nem lehet előre megmondani, hiszen sok tényezőtől függ.
Ahogy már az egyik korábbi cikkemben írtam, jelek mutatkozt(n)ak arra, hogy egy szellemi lehetőségekben bővelkedő korszak lezárul. Ezt erősíti meg az a legújabb égi üzenet, amely egyúttal rámutat arra is, hogy sorsunk most megváltozhat.
Szabó Judit


Legújabb írásaimról itt tájékozódhat:
Legfrissebb híreim

A HONLAP TARTALMA
Köszöntő A hiteles tanító és tanítás kiválasztása Könyveim
Aktuális 2012 - A globális spirituális átalakulás Tanfolyamok, előadások
Spirituális világnézet A medialitás Ajánlás: Braco
A legismertebb ezoterikus irányzatok Az ember testei Válogatás írásaimból
A tanítvány útja A kegyelem A lélek szárnyai
Prófécia